Incepand cu anul 2007 Sharp a intrat pe piata din Romania cu o gama completa de LCD TV si aparatura electronica audio video. Sharp ofera modele LCD TV-uri Full HD de la cele mai mici dimensiuni pentru uz personal, pana la cele mai avansate modele de inalta rezolutie si o excelenta calitate a imaginii. Sistemele audio video Sharp, prin ultimele tehnologii folosite si designul atractiv va garanteaza cea mai noua experienta in materie de sunet si imagine.
      Gama de echipamente destinate atat pentru birouri cat si pentru acasa cuprinde diverse tipuri de echipamente, de la copiatoare si multifunctionale alb-negru si color pana la videoproiectoare, faxuri, calculatoare de birou, agende electronice si reportofoane digitale.
      Sharp va ofera si o gama larga de Frigidere si Cuptoare cu microunde.

Excelenta Toshiba vizibila in tehnologii, produse, sisteme si servicii, precum si calitatea si fiabilitatea pentru care suntem cunoscuti si respectati, deriva toate din pasiunea si hotararea pe care angajatii Toshiba le aduc in sprijinul demersului nostru de cautare a inovatiei si progresului.
HP
Compania Hewlett-Packard, cunoscuta si sub numele de HP este foarte cunoscuta pe plan international pentru diversitatea serviciilor oferite. HP este considerata liderul mondial in ceea ce priveste furnizarea sistemelor de imprimare si imagistica pentru imprimante, consumabile si dispozitive de scanare.

Sistemele color care au un raport calitate-pret foarte bun, combina functiile de printare / copiere color si alb negru cu capabilitatile complete de comunicare in scopul a va oferi calitate excelenta, flexibilitate uimitoare si functionalitati de neegalat pentru oricare dintre cerintele dumneavoastra.
Calitatea extraordinara a printurilor si copiilor alb negru, scanarea rapida, flexibilitatea mediilor de printare, precum si capabilitatile de finisare sunt principalele caracteristici distinctive ale tuturor sistemelor noastre monocrom - de la echipamente mici si rapide pana la sisteme puternice pentru volume mari de lucru.

      Echipamentele multifunctionale de la Samsung au 3, 4 sau chiar 5 functii intr-un singur produs, fiind gandite sa raspunda atat necesitatilor utilizatorilor individuali sau birourilor mici, cat si cerintelor corporatiste ce implica volume mari de imprimare.
      Multifunctionalele laser color de la Samsung imprima, scaneaza si copiaza la cea mai buna calitate laser. Modelul CLX-3160FN are si fax inclus pentru a fi asistentul complet de birou.